2011. május 6., péntek

Megint egy reklámról...

Csak én gondolom azt, ahányszor a Szulák-féle Activia-reklámot látom, hogy ez paródiáért kiált?!
"Ezt a kamerát kaptam, hogy rögzítsem az élményeimet..." (Hogy jön ez a joghurthoz?! Az emésztése javulását csak nem dokumentálja kisfilmmel?!)
Ezen a ponton megkívánná a szituáció, hogy bevágjanak valami szaftos kis homevideót Andi hálószobatitkairól.
Szánalmasan magas labda lesz Gálvölgyinek...

6 megjegyzés:

Szilvi írta...

Groteszk az egész: a pincéből beszélő hangja, a kiálló mellei alatt leszorított hasa és hogy mindezt kétszer is megmutatja a kamera :-)

Rose írta...

:) dejó hogy nem csak nekem tűnt ez fel!!

Névtelen írta...

jelentem, argentinaban is az activianak vannak a legidegesitobb reklamjai! csak egy mentolos cukorkae van vele versenyben, de az 'csak' uzeneteben irritalo, mert annyira szexista (az axe es egyeb reklamok ehhez kepest igen hizelgo kepet festenek a nokrol).

ui: ma a kozertben az uj activiat kostoltattak, es ettunk egyet-egyet... aztan vettunk is belole sokat, mert K imadja az epreset.

HJuice írta...

Megnyugtat, hogy nem csak engem idegesít ez a reklám, de hogy még Argentínában is értik, hogy miről beszélek...?! Nem gondoltam volna! :D

Ági írta...

Szia!

Egy hónapja nincs tévénk (egész jól megvagyunk nélküle, magam se hittem volna...) így lemaradtam az omnózus reklámról.
Viszont annyira érzékletesen írtad le, hogy pukkadoztam a nevetéstől.
Apropó. Mostanában lesz a reklámzabálók éjszakája. Emlékszem tavaly megbeszéltük már, hogy te is az vagy, mint én és esetleg elmehetnénk együtt a rendezvényükre. Valamelyik kuponos oldal árul is kedvezményesen jegyet rá, bár így sem olcsó mulatság. Pedig úgy mennék veled!!

Ági

HJuice írta...

Ági, most tudatosult bennem, hogy erre elfelejtettem reagálni, pedig nagyon jólesett, hogy (idén is) hívtál! Sajnos nekem max. a délutáni program jöhet szóba...