2011. május 27., péntek

Alkotás

Ágiék jóvoltából a ma délután egy részét festegetéssel töltöttük.
A korosztályomnak valószínűleg nem ismeretlen ez a technika; egy időben rengeteg eszközt árultak hozzá, de úgy rémlik, lecsengett ez is 2 év alatt, mint a barátságkenyér vagy a lambada-őrület... Kár érte!
Hm... az előbb nem mondtam igazat! Csak Ákos és Zsófi festett, én inkább fotóztam, és igyekeztem nem beleszólni az alkotás menetébe (egyszer kudarcot is vallottam, de legalább erőszakos nem voltam, így megbocsátok magamnak).

Ákos Milk@-lilával indított,

majd cirka 4 réteg akrilfesték felvitele után

mocsárszínű állapotában nyilvánította késznek a nyulat.

Zsófi professzionális kellékekkel

és az alkalomhoz illő pólóban ült neki a munkának,

majd egy hippis halat készített.


Biztos vagyok benne, hogy az a kislány, akinek a harmadik formát szánjuk, szintén élvezettel varázsol valami csodaszépet a hófehér gipszfigurából. (Remélem, Róla is írhatok majd egyszer.)

A kellékekért és a szórakozásért köszönet a Gipszkorszaknak!

3 megjegyzés:

Ági írta...

Megleptél Judit! A kedves kis szöveggel meg a képekkel, amik közül Zsófi művét felhasználnánk a Gipszkorszak galériában ha megengedi. Zsófiról sokat meséltél de ez a remekmű is megerősített abban, hogy egészen kivételes lányod van. Előre pörgetném az időt, hogy megtudjam mi lesz belőle ha felnőtt lesz.

Ákos nyula olyan mezei nyúl színű lett, mi bajod vele?

Puszillak.

ui. a Fotók olyan koptatottak, olyan művésziek..hogy csinálod?

HJuice írta...

Miért lepődtél meg?
Muszáj volt megörökítenem...
A képet természetesen letöltheted, de ha szeretnéd, küldök holnap jobbat - ezeknek semmi titkuk nincs, a telefonommal csináltam őket. :D
Ja, és Ákos nyulával semmi bajom nincs, csak vicces volt, ahogy először teljesen befestette lilára, aztán az egészet narancsra, barnára, végül pedig zöldre. Így érezte jól magát. :)
Zsófi halacskájának a hátterét persze másképp képzeltem el, és ennek hangot is adtam (gyarló anya), de nem hallgatott rám.

Névtelen írta...

Nem értem, Ákosé hogy lett lilából zöld...