2010. október 29., péntek

Tegnap...

... arról szerettem volna írni, hogy a nem-is-olyan KISöcsém 20 éves lett, meg hogy milyen klassz az új konyha, ami épp a beköltözésünk 5. évfordulójára készült el, de nem volt rá lehetőségem, ugyanis tegnap Orsi kórházba került.
Hányással indult a dolog, és (Zsófi rotavírus okozta kiszáradásából okulva) én erőszakoltam ki, hogy hadd menjünk be egy infúzióra és laborra, de a vizelet gyorsteszt alapján már küldtek is minket a nephrologiára. A dolgok pillanatnyi állása szerint minimum 5 nap intravénás antibiotikum, így kedd előtt biztos nem jövünk haza.
Csatolok egy képet Orsiról (a körülményekhez képest jól van), aztán gyorsan szaladok is vissza leváltani Gábort (akinek a főnöke tegnap este "nem lehet Rád számítani" felkiáltással felmondott). Mit mondjak? Én örülök, hogy számíthatok RÁ az ilyen helyzetekben, a többi meg majd lesz valahogy...

6 megjegyzés:

Kató István írta...

Együtt érzek veletek, s semmi pánik. Lehet, hogy ez a lépés kellett ahhoz, hogy Gábor megtalálja álmai munkahelyét.
Orsika gyógyulj meg!
Judit légy szíves mondd meg neki.

AN(Y)A írta...

Kívánom, hogy Orsi minél hamarabb otthon legyen Veletek egészségesen és, hogy minél hamarabb elfeljtsétek az egészet! Bár Gábor főnöke emlékezetessé kívánja tenni a tegnapi napot. Nem tudom van-e családja, de szíve biztosan NINCS!

Gyógypuszik Orsinak!!!!!!

Adena írta...

Reméltem, h itt bővebben írsz, most már értem, hogy került kórházba. Itt is jobbulást kívánok, drukkolok!

Csak azért kommentelek ide, mert ahol nem említed, ott nem akarok erre reagálni, de kinyílt a bicska a zsebemben Gábor főnökével kapcsolatban. Remélem, nincs családja. És nem is lesz. Mondjuk beosztottjai se kéne, h legyenek... Az én Férjem végül pozitívan jött ki abból, mikor elküldték, a mostani munkáját sokkal jobban szereti, ezt kívánom Nektek is!

Lori and Ruben írta...

Jo nagy munkaba vagtatok, de milyen szep lesz a vegen!
Andris mar 20 eves??? Hihetetlen:)
Edes Orsi a kepen, mintha nem is korhazban lenne.
Debi

Kató István írta...

Helyzetjelentést kérek a gyermek(ek)ről.

Unknown írta...

Az ilyen "jó" főnökök remélem kihaló félben vannak/lesznek....brrr....Tudom, nem a legjobb tanács, sőt...de ne foglalkozzatok a párod főnökével, első a kicsi egészsége!:)Jobbulást nektek! Kriszta