2010. augusztus 30., hétfő

Last minute

Több bejegyzéssel is elmaradtam. Terveztem írni például egy sírva röhögőst arról, amikor a játszótérre indulás már a ház előtt több sebből vérzett (bepisilés, majd orbitális pofáraesés okán, mindkettő Ákos főszereplésével), majd odaérve a váltott lábon toporgó Zsófinak könyörögtem fél órát, hogy pisiljen a bokorban nyugodtan (marha messze voltunk otthonról), ezt letudván pedig Gábort riaszthattam tartalék gatyáért, mert Ákos a váltást is összepisilte... A sztorin nincs is már mit részletezni, azt hiszem.
Mindezektől eltekintve klassz kis jáccózás volt, nagyszerű fotókkal (klikk rá a nagyításhoz):

Aztán csak szőrmentén írtam a múlt heti last minute nyaralásunkról is Balatonlellén, pedig szuper volt: strandolás, hajókirándulás, biciklizés, kalandpark, hattyúetetés, minden belefért az alig 3 napba, amit ott töltöttünk!



Kimaradt továbbá, hogy Orsi végre eszeget, viszont ennek ellenére sem hízik megfelelő ütemben, aztán az is, mennyire vicces, hogy Ákos a mondókák és dalok TARTALMÁT mondja/énekli el mindig, nem ragaszkodik az eredeti szöveghez, és jó pár aranyköpését is szerettem volna megosztani Veletek, de most csak az jut eszembe, amikor lelkesen mutatta Zsófinak, milyen KORONA (értsd: király) az új gumicsizmája...
2-án kezdi az ovit is, hát, ezzel kapcsolatban is vannak érzéseim, gondolataim, de szerintem úgyis tudjátok... Bízom benne, hogy jól veszi az akadályokat, és erre minden esély meg is van (az ő személyiségével), mégis aggódom picit, hogy mi lesz, hogy lesz...

És még valamiről nem írtam, de azt most is legközelebbre hagyom, mert alakulóban a dolog, és még túl képlékeny a publicitáshoz.

Igyekszem gyakrabban jelentkezni.

1 megjegyzés:

Monyóci írta...

Nagyon nagyon jó képek, annyira jó érzés látni ezeket a pillanatképeket :) és Te külöünösen nagyon szép vagy Orsival ám az egyiken!