2009. szeptember 3., csütörtök

Szavazás

Gyakran megkapom, hogy semmit nem írok a Babáról, se arról, hogy hogy vagyunk. Azt hiszem, most se fogok, mert mindig az elejéről szeretném kezdeni ezt a történetet, és míg el nem fogadom, hogy az ÚGYSE fog már menni, addig nemigen tudok mesélgetni róla.
Mindenesetre félidőnél járunk, minden rendben, ez kiderült a genetikai ultrahangon, a nemét viszont nem tudjuk. Vannak érveink pro és kontra, vannak sejtéseink az alapján, amit a monitoron láttunk, az orvos viszont nem, így aztán - ellopva Évi barátnőm ötletét - az oldalsávon szavazást indítok. Szeptember 20-án reggel 7 óráig szabad a pálya, aztán valamikor utána befizetünk egy 4D-s ultrahangra, ahonnan addig ki nem jövünk, míg el nem árulják, melyik tábor nyert! :)
(Ha beválik ez a szavazósdi, utána talán a lehetséges név-variációkat is zsűriztetem Veletek - bár kétlem, hogy az érzékeny kismama-lelkem kibírná, hogy kommentáljátok a nyilván zseniális ötleteimet...)

4 megjegyzés:

Ági írta...

Szavaztam. Szerinted mire?
Otthon fogsz szülni?- ha nem vagyok indiszkrét..

További jó babavárást!
Ágnes

HJuice írta...

Köszönöm a szavazatot! :)
Nem, nem tervezem, hogy itthon szüljek, soha nem is gondolkoztam ilyesmiben. Nem az én utam. :)

Kató István írta...

Én csak akkor szavazok, ha - családi alapon - előnnyel pályázhatok a győztesnek kiírt hawaii utazásra. Bár gondolom ez nem kérdés... Remélem...

eszter írta...

en is szavaztam, bar nem volt egyszeru eldontenem, hogy kis baratnak vagy kis menyasszonynak drukkoljak :) hihetetlen, hogy mar felidonel vagytok, ez egyre izgalmasabb!
es akkor tolem is egy szuleses kerdes: lesz/van dulad?
es nagyon kivancsi lennek a nev-otletekre is, meg ha nem is lehet szavazni!!!