2009. július 4., szombat

Zsófiról...

Újabban musical-láz tombol nálunk, amit én, noha szeretem a zenét, néha igen nehezen viselek. Gábor csak a sokszori ismétlést kifogásolja, mert ő egy dalt maximum kétszer hallgat meg egymás után – hacsak nem az a célja, hogy megtanulja eljátszani.
Hetekig a Padlást nyúztuk (egy lányos este keretében elvittem Zsófit a Vígszínházba), most pedig a Rómeó és Júlia a sláger, aminek az Operettszínház által előadott változatát sikerült dvd-n is megszereznünk. Eddig legalább ötször kellett végignézni, elejétől a végéig, beleértve a tapsot és a stáblistát is, és persze napi téma, hogy ki a legszebb (Mercutio, azaz Bereczki Zoltán), a legviccesebb (Benvolio, alias Mészáros Árpád Zsolt), az pedig nyilván evidens, hogy Zsófi felnőttként színésznő lesz. Pontosabban színésznő IS. Sok más mellett…
Ma azt találta ki, hogy saját show műsort készít (nagy gyakorlata van benne, semmi kétség!), ezért mától kamerára és saját domain névre spórol. A műsort a gyerekszobában készíti majd (azt mondja, rendet rakni ráér akkor, ha már lesz kamera), és minden adásba meghív egy zenekart is, akik előadhatnak 1-2 számot. Gáborék is.
Ja, és blogolni fog. Azt mondtam, ha 10 bejegyzést megír Word-ben, lehet saját blogja. Az első már kész!

3 megjegyzés:

eszter írta...

jajjdejó, jajjdejó

Névtelen írta...

És akkor mi lesz mikor megismeri Webbert? vagy a Hair-t?

HJuice írta...

Azt a korszakot talán én is jobban fogom élvezni... :) (Na jó, a Padlást is szívesen hallgattam.)
Ja: addigra már biztos lesz saját szobája!!!