2009. május 7., csütörtök

Önreklám

Ha a babás témák nem izgatnak, ne is olvass tovább!

Csak itt, csak most, csak Nektek összeszedve egy helyen a latte.hu-n eddig megjelent írásaim (faramuci helyzet, hogy nem az én nevem alatt futnak, de higgyetek nekem)!
Innen az apás szülésről szóló cikkhez juttok, de az interjú végén ott az összes link. Olvassatok, véleményezzetek, esetleg kérdezzetek! Örülnék.

Apák a szülőágynál

4 megjegyzés:

HJuice írta...

Ja, kimaradt, de van blogom is. Ott van oldalt, Szakértői blog címszó alatt.

Gelvia írta...

Judit!
Nagyon tetszik az írásod, minden szavával egyetértek. Mi EGYÜTT szültünk, mert így akartuk :)

Ha érdekel, hogy hogyan:
http://pusztahaz.blogspot.com/2009/01/kezdet.html
Itt elolvashatod.

Elolvasom a többi írásokat is :)
Szilvi

HJuice írta...

Kedves Szilvi!

Köszönöm a linket, elolvastam mindkét szülést; gyönyörűek lehettek! Nagyon hiszek abban, amit a legismertebb bába, Ina May Gaskin írt: „Óriási lélektani előnyt jelent olyan nőnek lenni,
akinek pozitív élménye van a szüléssel kapcsolatban.”

eszter írta...

Amikor kiderult, hogy babat varunk, es meg teljesen 'artatlan' voltam szules temaban, felvetettem Aykannal, hogy apas szulest akar-e. Teljes volt a dobbenet, o meg ilyenrol sose hallott, de aztan ugy dontott, hogy bejon.

aztan a szulesfelkeszito tanfolyam alaposan elbizonytalanitott... ott elegge kesz tenykent kezeltek, hogy mindenki apaval fog szulni, mikozben a tanfolyamot tarto szuleszno/baba/vedono (nem igazan tudom kategorizalni) szerint a szulesnel ferfinek semmi keresnivaloja. es ahogy belementunk a naturalisabb reszebe, kezdtem en is ugy erezni, hogy jobb lenne egyedul. vagy megse - mert tudtam (ereztem), hogy hosszu menet lesz, es nem akarom egyedul vegigcsinalni.

aztan persze egesz mashogy alakult, mint ahogy elore gondoltam, de jo volt nagyon, hogy ott volt, ugyhogy remelem legkozelebb is egyutt csinalunk vegig mindent!