2008. augusztus 18., hétfő

Nyaralós napló 1. rész

Óriási kihagyás után jöjjön akkor a nyaralás - már amennyire még emlékszem rá... Mit csináljak, be kell látnom, naiv elképzelés volt, hogy majd a Balatonon minden nap a gép elé ülök és beszámolok, képeket töltök fel, miegymás. Elnézést!

Csütörtökön valamivel 11 óra után érkeztünk Szárszóra. Kicsit kipakoltunk, berendezkedtünk, egyeztettük Gicáékkal, hogy mit hozzanak még este, ha jönnek, majd vásárolni és a strandra siettünk. Gondos anya mindent bepakolt ugye, csak épp kenyerünk nem volt, így rétest és lángost ebédeltünk. A boltban találkoztunk Éviékkel, és a délutánt együtt töltöttük: a vizet hidegnek éreztük ugyan, de a gyerekek a fűben eszegetést, meg a homokozást is élvezték szerencsére. A képen Évi látható a két fiúval.




Péntek délutántól-estétől rossz időt jósoltak, így a napot a strandolásra szántuk, hogy még a vihar és a lehűlés előtt kihasználjuk valamelyest a Balaton közelségét. Szerencsére a beígért vihar helyett csak egy kis szél és szemerkélő eső érkezett, de a szombati napot kénytelenek voltunk kirándulással tölteni. Délelőtt a szántódi rév közelében letáborozott cirkusz állatait néztük meg, utána bevásároltunk egy, a szárszóinál nagyobb boltban, este pedig közös sütés-főzést csaptunk, majd csirke gyrost eszegettünk a teraszon párolt zöldséggel és friss salátával.

Nincsenek megjegyzések: