2012. január 2., hétfő

Felemás első nap

Hiszek abban a babonában, hogy ahogy újév napját töltjük, úgy telik majd az egész év, ezért igyekszem az év első napját olyan dolgokkal megtölteni, amiket a későbbiekben hosszabb távon is elviselnék. :)
Ennek szellemében nem költöttünk pénzt, de volt tegnap lazulós filmnézés, finom ebéd, MOZGÁS, Ákos új frizurát is kért magának, így a hajvágást is megejtettük hiszti nélkül, ám sajnos marakodás, veszekedés, verekedés és duzzogás is kerekedett (nem árulom el, melyiket ki csinálta, de mindegy is)... Ráadásul Ákos tegnap kicsit lázasan ébredt, Zsófi nagyon rondán köhög, így ez is rányomta a bélyegét a napunkra. Bízom benne, hogy ezek nem maradnak így, és a betegeskedés nem lesz állandó vendég nálunk 2012-ben!
Most pedig olyan szépen elvannak egymással, Zsófi épp mesét olvas a kicsiknek, szóval lehet, hogy a rossz testvéri viszony se tart örökké... :)
Holnap kezdődik a bölcsi, ovi, iskola, munka. Nagyon elhatároztam, hogy mostantól több időt szánok ööööö... igazából mindenre. Hogy ezt hogy fogom kivitelezni...?!

Nincsenek megjegyzések: