2011. április 8., péntek

Mérföldkő ez is

Nagyon szeretjük a zenét, sokfélét hallgatunk, iszonyúan különböző műfajokból, de most olyan dolog történt, ami eddig még soha: a Fókuszban szó volt egy fiatal énekes(?)/zenész(?!) srácról, akinek a dalait(?!) több millióan hallgatták már meg a YouTube-on*. Hüledezünk a tévé előtt, mire Zsófi közli, hogy jaaaaa, a fluortomi**??? Őt ismerem...
HATALMAS döbbenet az arcunkon, ami egyre tovább mélyült a fiúcska ténykedéseit látva-hallgatva - végül Zsófi azt mondta, muszáj nevetnie, ha így nézünk...
Általában elég jól szoktam érezni, hogy egy dal mennyire lesz populáris, hát ezzel mellélőttem volna, az biztos - még ha a két kicsi legó az én agyamba is beitta magát.
Másrészt az sokkolt, hogy lám, ez is eljött: a lányunk ismer egy előadót, akit mi nem.
Még ijesztőbb, hogy nem értjük, miért tetszik neki... (Nesze neked, generációs szakadék.)


*Nem teszem meg neki azt a szívességet, hogy belinkeljem, aki akarja, keresse meg. (Ha lehet hinni a számoknak, jó pár millió embernek sikerült már.)

**Aki úgy tönkrevágja az egyik legjobb Fatboy Slim-számot, mint ő, annak csak így írom le a nevét.

6 megjegyzés:

Pocak írta...

Jajj, az nagyon gááááz :((((
Lányomék készültek farsangra, feljöttek a barátnői és a csajok (Lányom nem) erre a számra "táncoltak", még a koreográfiát is itt találgatták ki, na mindegy, azt hittem megőrülök, amikor harmadszor-negyedszer játszották le :( Ha nem írod a legót eszembe sem jut, hogy ez az a csávó, brrrr

HJuice írta...

Látom, másnál is vannak generációs különbségek! :)))

Szitya írta...

Hát, én is felsóhajtottam... Azt próbáltam magyarázni a férjemnek, hogy ez olyan, mint a mostani szilikonos karkötő divat (az megvan nálatok is?): nem értem, hogy honnan a manóból lehet tudni, hogy egy látszatra semmilyen kis valami (ahogy ez a szám is olyan semmilyen)ilyen nagy divat és siker lesz?
Én Zitám 11 és már egy ideje mondja néha, hogy "Na mizu?"....
Férjem szerint ez egy tűrhető valami, mindig is voltak és lesznek is ilyen slágerek. Csak én eddig azt hittem, hogy egy slágernek legalább dallama van. Vagy valamije. Hát nem.
Igazán örülök, hogy nem vagyok teljesen egyedül ezekkel az "öreges" nézetekkel...
Üdv,
Balogh-Ficsor Szilvi

HJuice írta...

Naná, hogy van szilikonos karkötő...
Bárcsak kitalálnék valami hasonlót, amiből legyártok gyorsan pár milliót, és eladom fél év alatt! :D

Rose írta...

:) Mondjuk Flour-t már nem ezzel a bizonyos "kicsi lego"-s számmal ismertem meg... hanem úgy 3-4 éve egy jóbarátommal csináltak több jó számot. :) De ha csak ezt ismerném tőle nálam is kiverné a biztosítékot.

Θεοδώρα írta...

Sííírokh a röhögéstől!!! Írj könyvet Judit, könyörögve kérlek!!!