2010. december 1., szerda

Adventi naptár

Tudom, most mindenki azt várná, hogy az sk készített ötletes és gyönyörű adventi naptárainkat fogom mutogatni, de nem. Már csak azért sem, mert Zsófi a boltokat járva már november közepén bejelentette igényét egy Kinder csokis változatra - őszintén szólva örültem is, bántott is.
Megkapták. Lefekvés előtt Gáborral a könyvespolc tetejére állítottuk a két házikót, és alig vártuk, hogy reggel megtalálják. (Nekem azért is kedvenc időszakom ez, mert Zsófit nem kell noszogatni, hogy másszon már ki az ágyból.)
Külön öröm volt, hogy egy kis szervezési baki miatt Gábornak nem kellett már 6 órakor elindulnia itthonról, így aztán együtt vártuk, hogy a gyerekek felkeljenek. Nyílik az ajtó, megjelenik Zsófi, én pedig szaladok a nappaliba, hogy a kanapéról, premier plánban láthassam az örömét. És akkor...
Nincs mit szépíteni ezen, ma én voltam az igazi gyerek! Leültem a kanapéra, de fel is pattantam rögtön, mert a két házikós naptár közt egy harmadikat, egy még nagyobbat pillantottam meg!
Bizony ám!
Gábor engem is meglepett egy adventi naptárral, és a találékony cég nem is édességeket, hanem sminkcuccokat rejtett a kis ablakok mögé!!!
Eddig nem tudtam 100%-osan átérezni, de bevallom, nagyon várom a holnap reggelt, és azt hiszem, karácsonyig nekem se lesznek gondjaim a reggeli keléssel...

8 megjegyzés:

#motherofdragons írta...

Ez de aranyos:) Gratula Gábornak az ötletért:)

Nálunk este lesz nyitogatás (sk naptárból:P) egyrészt mert ha reggel lenne, sose indulnánk el az oviba, másrészt mert még egy csomó ajándékot meg kell ma varrnom bele:D

HJuice írta...

Hűha! Ez a horgolt naptár a mesékkel igazán különleges lehet!!!

motymoty írta...

Milyen kedves!

Eddig nem is tudatosult bennem, hogy ez a téli reggeli felkeléseket segíti, pedig mekkora szükség van ilyenkor egy kis ösztönzésre.

Szép advent-reggeleket kívánok Nektek!

Ági írta...

Szia Judit!

Remélem kicsattanó formában vagy megint! Lezajlott a színház a nappalinkban. Tényleg nagyon sajnáltam, hogy nem találkozhattunk akkor, nálam..
Adventi naptár nyitogatásával kapcsolatban pontosan ugyanez a megállapításom: végre nem kell noszogatni senkit, hogy keljen fel.

Olyan sminkeset én is elfogadnék!!!

Ági

HJuice írta...

Kedves Ági!

A pénteki volt az első nap, amikor fájdalomcsillapító nélkül tudtam létezni, és tényleg sajnáltam, hogy nem mehettünk, de utólag nem bántam, hogy már a hét elején lemondtam a programot. Péntek délután ugyanis lezárták az utcánkat (láthattátok a híradóban), és Gábor is csak késő este tudott hazajönni a gyerekekkel. Meg is őrültem volna, ha vártok minket!!!
A naptárkészítés az idén nálunk kimaradt, de majd hozok képeket a koszorúnkról!
És nagyon várom a Te bejegyzésed a teljes Karácsony utcáról!!!

Zsuzsi írta...

Na, ez nagyon szép volt Gábortól!!!
Adventi naptár nálunk egyáltalán nincs. :) Se SK, se bolti. :) Vasárnap úgyis jön a mikulás, majd ő hoz egy kis adag csokit, erre én már nem tetézek semmivel.

HJuice írta...

Látod? És nekem ezeken felül még névnapom is lesz!!! :)

Névtelen írta...

Boldot télapót az egész családnak!

http://www.youtube.com/watch?v=rmgf60CI_ks